završni rad
Primjena 2D – korelacijske spektroskopije u analitici hrane

Lidija Salkić (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za opću i anorgansku kemiju i elektroanalizu
Citirajte ovaj rad...

Salkić, L. (2018). Primjena 2D – korelacijske spektroskopije u analitici hrane (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727107

Salkić, Lidija. "Primjena 2D – korelacijske spektroskopije u analitici hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727107

Salkić, Lidija. "Primjena 2D – korelacijske spektroskopije u analitici hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727107

Salkić, L. (2018). 'Primjena 2D – korelacijske spektroskopije u analitici hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727107

Salkić L. Primjena 2D – korelacijske spektroskopije u analitici hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 23.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727107

L. Salkić, "Primjena 2D – korelacijske spektroskopije u analitici hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727107