završni rad
Fermentacija i antimikrobna aktivnost kombucha crnog, zelenog, bijelog i voćnog čaja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. urn:nbn:hr:159:623477

Moharić, Lidia
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Moharić, L. (2015). Fermentacija i antimikrobna aktivnost kombucha crnog, zelenog, bijelog i voćnog čaja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623477

Moharić, Lidia. "Fermentacija i antimikrobna aktivnost kombucha crnog, zelenog, bijelog i voćnog čaja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623477

Moharić, Lidia. "Fermentacija i antimikrobna aktivnost kombucha crnog, zelenog, bijelog i voćnog čaja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623477

Moharić, L. (2015). 'Fermentacija i antimikrobna aktivnost kombucha crnog, zelenog, bijelog i voćnog čaja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623477

Moharić L. Fermentacija i antimikrobna aktivnost kombucha crnog, zelenog, bijelog i voćnog čaja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623477

L. Moharić, "Fermentacija i antimikrobna aktivnost kombucha crnog, zelenog, bijelog i voćnog čaja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623477

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.