Error message

  • Notice: Undefined index: in _i18n_menu_link_title() (line 492 of /data/www/drupal/sites/all/modules/i18n/i18n_menu/i18n_menu.module).
  • Notice: Undefined index: in _i18n_menu_link_title() (line 492 of /data/www/drupal/sites/all/modules/i18n/i18n_menu/i18n_menu.module).
  • Notice: Undefined index: in _i18n_menu_link_title() (line 492 of /data/www/drupal/sites/all/modules/i18n/i18n_menu/i18n_menu.module).
  • Notice: Undefined index: in _i18n_menu_link_title() (line 492 of /data/www/drupal/sites/all/modules/i18n/i18n_menu/i18n_menu.module).
  • Notice: Undefined index: in _i18n_menu_link_title() (line 492 of /data/www/drupal/sites/all/modules/i18n/i18n_menu/i18n_menu.module).
  • Notice: Undefined index: in _i18n_menu_link_title() (line 492 of /data/www/drupal/sites/all/modules/i18n/i18n_menu/i18n_menu.module).
  • Notice: Undefined index: in _i18n_menu_link_title() (line 492 of /data/www/drupal/sites/all/modules/i18n/i18n_menu/i18n_menu.module).
završni rad
Fermentacija i antimikrobna aktivnost kombucha crnog, zelenog, bijelog i voćnog čaja

Lidia Moharić (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad...

Moharić, L. (2015). Fermentacija i antimikrobna aktivnost kombucha crnog, zelenog, bijelog i voćnog čaja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623477

Moharić, Lidia. "Fermentacija i antimikrobna aktivnost kombucha crnog, zelenog, bijelog i voćnog čaja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623477

Moharić, Lidia. "Fermentacija i antimikrobna aktivnost kombucha crnog, zelenog, bijelog i voćnog čaja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623477

Moharić, L. (2015). 'Fermentacija i antimikrobna aktivnost kombucha crnog, zelenog, bijelog i voćnog čaja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623477

Moharić L. Fermentacija i antimikrobna aktivnost kombucha crnog, zelenog, bijelog i voćnog čaja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 26.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623477

L. Moharić, "Fermentacija i antimikrobna aktivnost kombucha crnog, zelenog, bijelog i voćnog čaja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623477