završni rad
Izrada baždarnih krivulja za analizu spojeva fermentacijske arome u vinu
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. urn:nbn:hr:159:792106

Skendrović, Hanna
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Skendrović, H. (2020). Izrada baždarnih krivulja za analizu spojeva fermentacijske arome u vinu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792106

Skendrović, Hanna. "Izrada baždarnih krivulja za analizu spojeva fermentacijske arome u vinu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792106

Skendrović, Hanna. "Izrada baždarnih krivulja za analizu spojeva fermentacijske arome u vinu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792106

Skendrović, H. (2020). 'Izrada baždarnih krivulja za analizu spojeva fermentacijske arome u vinu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792106

Skendrović H. Izrada baždarnih krivulja za analizu spojeva fermentacijske arome u vinu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792106

H. Skendrović, "Izrada baždarnih krivulja za analizu spojeva fermentacijske arome u vinu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792106

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.