diplomski rad
Pročišćavanje ekstrakata ribe u svrhu analize udjela histamina Raman spektroskopijom
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. urn:nbn:hr:159:961832

Pranjić, Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Pranjić, M. (2016). Pročišćavanje ekstrakata ribe u svrhu analize udjela histamina Raman spektroskopijom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961832

Pranjić, Marija. "Pročišćavanje ekstrakata ribe u svrhu analize udjela histamina Raman spektroskopijom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961832

Pranjić, Marija. "Pročišćavanje ekstrakata ribe u svrhu analize udjela histamina Raman spektroskopijom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961832

Pranjić, M. (2016). 'Pročišćavanje ekstrakata ribe u svrhu analize udjela histamina Raman spektroskopijom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961832

Pranjić M. Pročišćavanje ekstrakata ribe u svrhu analize udjela histamina Raman spektroskopijom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961832

M. Pranjić, "Pročišćavanje ekstrakata ribe u svrhu analize udjela histamina Raman spektroskopijom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961832

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.