završni rad
Adhezijska svojstva probiotičkih sojeva iz rodova Lactobacillus i Bifidobacterium

Viktorija Jurić (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad...

Jurić, V. (2014). Adhezijska svojstva probiotičkih sojeva iz rodova Lactobacillus i Bifidobacterium (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333277

Jurić, Viktorija. "Adhezijska svojstva probiotičkih sojeva iz rodova Lactobacillus i Bifidobacterium." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333277

Jurić, Viktorija. "Adhezijska svojstva probiotičkih sojeva iz rodova Lactobacillus i Bifidobacterium." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333277

Jurić, V. (2014). 'Adhezijska svojstva probiotičkih sojeva iz rodova Lactobacillus i Bifidobacterium', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333277

Jurić V. Adhezijska svojstva probiotičkih sojeva iz rodova Lactobacillus i Bifidobacterium [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 18.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333277

V. Jurić, "Adhezijska svojstva probiotičkih sojeva iz rodova Lactobacillus i Bifidobacterium", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333277