prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. urn:nbn:hr:159:531845

Sigeti, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Sigeti, A. (2016). Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531845

Sigeti, Ana. "Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531845

Sigeti, Ana. "Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531845

Sigeti, A. (2016). 'Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531845

Sigeti A. Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531845

A. Sigeti, "Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531845

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.