prikaz prve stranice dokumenta Određivanje ostataka neomicina u hrani životinjskog podrijetla
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje ostataka neomicina u hrani životinjskog podrijetla
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. urn:nbn:hr:159:573159

Barišić, Danica
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Barišić, D. (2014). Određivanje ostataka neomicina u hrani životinjskog podrijetla (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:573159

Barišić, Danica. "Određivanje ostataka neomicina u hrani životinjskog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:573159

Barišić, Danica. "Određivanje ostataka neomicina u hrani životinjskog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:573159

Barišić, D. (2014). 'Određivanje ostataka neomicina u hrani životinjskog podrijetla', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:573159

Barišić D. Određivanje ostataka neomicina u hrani životinjskog podrijetla [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:573159

D. Barišić, "Određivanje ostataka neomicina u hrani životinjskog podrijetla", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:573159

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.