prikaz prve stranice dokumenta Lizozim kao prirodni prehrambeni konzervans
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Lizozim kao prirodni prehrambeni konzervans
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. urn:nbn:hr:159:366773

Bertović, Tanja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Bertović, T. (2014). Lizozim kao prirodni prehrambeni konzervans (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:366773

Bertović, Tanja. "Lizozim kao prirodni prehrambeni konzervans." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:366773

Bertović, Tanja. "Lizozim kao prirodni prehrambeni konzervans." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:366773

Bertović, T. (2014). 'Lizozim kao prirodni prehrambeni konzervans', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:366773

Bertović T. Lizozim kao prirodni prehrambeni konzervans [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:366773

T. Bertović, "Lizozim kao prirodni prehrambeni konzervans", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:366773

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.