prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj omjera izvora ugljika i dušika u podlozi na proizvodnju lipida u kvascu Trichosporon oleaginosus
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj omjera izvora ugljika i dušika u podlozi na proizvodnju lipida u kvascu Trichosporon oleaginosus
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. urn:nbn:hr:159:096138

Miškulin, Ena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Miškulin, E. (2014). Utjecaj omjera izvora ugljika i dušika u podlozi na proizvodnju lipida u kvascu Trichosporon oleaginosus (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096138

Miškulin, Ena. "Utjecaj omjera izvora ugljika i dušika u podlozi na proizvodnju lipida u kvascu Trichosporon oleaginosus." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096138

Miškulin, Ena. "Utjecaj omjera izvora ugljika i dušika u podlozi na proizvodnju lipida u kvascu Trichosporon oleaginosus." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096138

Miškulin, E. (2014). 'Utjecaj omjera izvora ugljika i dušika u podlozi na proizvodnju lipida u kvascu Trichosporon oleaginosus', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096138

Miškulin E. Utjecaj omjera izvora ugljika i dušika u podlozi na proizvodnju lipida u kvascu Trichosporon oleaginosus [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 25.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096138

E. Miškulin, "Utjecaj omjera izvora ugljika i dušika u podlozi na proizvodnju lipida u kvascu Trichosporon oleaginosus", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096138

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.