prikaz prve stranice dokumenta Percepcija rizika povezanih uz hranu i prehranu u potrošača u Republici Hrvatskoj
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Percepcija rizika povezanih uz hranu i prehranu u potrošača u Republici Hrvatskoj
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. urn:nbn:hr:159:887134

Milanović, Marina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Milanović, M. (2014). Percepcija rizika povezanih uz hranu i prehranu u potrošača u Republici Hrvatskoj (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:887134

Milanović, Marina. "Percepcija rizika povezanih uz hranu i prehranu u potrošača u Republici Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:887134

Milanović, Marina. "Percepcija rizika povezanih uz hranu i prehranu u potrošača u Republici Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:887134

Milanović, M. (2014). 'Percepcija rizika povezanih uz hranu i prehranu u potrošača u Republici Hrvatskoj', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:887134

Milanović M. Percepcija rizika povezanih uz hranu i prehranu u potrošača u Republici Hrvatskoj [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:887134

M. Milanović, "Percepcija rizika povezanih uz hranu i prehranu u potrošača u Republici Hrvatskoj", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:887134

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.