prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj toplinske obrade na sadržaj ukupnih masnih kiselina skuše
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj toplinske obrade na sadržaj ukupnih masnih kiselina skuše
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. urn:nbn:hr:159:765165

Relatić, Ivona
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Relatić, I. (2014). Utjecaj toplinske obrade na sadržaj ukupnih masnih kiselina skuše (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:765165

Relatić, Ivona. "Utjecaj toplinske obrade na sadržaj ukupnih masnih kiselina skuše." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:765165

Relatić, Ivona. "Utjecaj toplinske obrade na sadržaj ukupnih masnih kiselina skuše." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:765165

Relatić, I. (2014). 'Utjecaj toplinske obrade na sadržaj ukupnih masnih kiselina skuše', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:765165

Relatić I. Utjecaj toplinske obrade na sadržaj ukupnih masnih kiselina skuše [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 25.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:765165

I. Relatić, "Utjecaj toplinske obrade na sadržaj ukupnih masnih kiselina skuše", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:765165

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.