prikaz prve stranice dokumenta Stabilnost prirodnih prehrambenih bojila
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Stabilnost prirodnih prehrambenih bojila
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. urn:nbn:hr:159:617772

Šaravanja, Nikolina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Šaravanja, N. (2014). Stabilnost prirodnih prehrambenih bojila (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:617772

Šaravanja, Nikolina. "Stabilnost prirodnih prehrambenih bojila." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:617772

Šaravanja, Nikolina. "Stabilnost prirodnih prehrambenih bojila." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:617772

Šaravanja, N. (2014). 'Stabilnost prirodnih prehrambenih bojila', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:617772

Šaravanja N. Stabilnost prirodnih prehrambenih bojila [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:617772

N. Šaravanja, "Stabilnost prirodnih prehrambenih bojila", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:617772

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.