prikaz prve stranice dokumenta Ispitivanje boje i teksture voćnog jogura s kandiranom korom mandarine
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Ispitivanje boje i teksture voćnog jogura s kandiranom korom mandarine
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. urn:nbn:hr:159:536045

Burić, Barbara
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Burić, B. (2013). Ispitivanje boje i teksture voćnog jogura s kandiranom korom mandarine (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536045

Burić, Barbara. "Ispitivanje boje i teksture voćnog jogura s kandiranom korom mandarine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536045

Burić, Barbara. "Ispitivanje boje i teksture voćnog jogura s kandiranom korom mandarine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536045

Burić, B. (2013). 'Ispitivanje boje i teksture voćnog jogura s kandiranom korom mandarine', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536045

Burić B. Ispitivanje boje i teksture voćnog jogura s kandiranom korom mandarine [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536045

B. Burić, "Ispitivanje boje i teksture voćnog jogura s kandiranom korom mandarine", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536045

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.