prikaz prve stranice dokumenta Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. urn:nbn:hr:159:846087

Sečen, Marina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica

Citirajte ovaj rad

Sečen, M. (2013). Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846087

Sečen, Marina. "Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846087

Sečen, Marina. "Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846087

Sečen, M. (2013). 'Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846087

Sečen M. Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846087

M. Sečen, "Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846087

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.