završni rad
Reološka i teksturna svojstva svježeg soka voća klementine (Citrus x clementina) obrađenog visokim hidrostatskim tlakom
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. urn:nbn:hr:159:715256

Dorić, Martina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehnološke operacije

Citirajte ovaj rad

Dorić, M. (2016). Reološka i teksturna svojstva svježeg soka voća klementine (Citrus x clementina) obrađenog visokim hidrostatskim tlakom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715256

Dorić, Martina. "Reološka i teksturna svojstva svježeg soka voća klementine (Citrus x clementina) obrađenog visokim hidrostatskim tlakom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715256

Dorić, Martina. "Reološka i teksturna svojstva svježeg soka voća klementine (Citrus x clementina) obrađenog visokim hidrostatskim tlakom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715256

Dorić, M. (2016). 'Reološka i teksturna svojstva svježeg soka voća klementine (Citrus x clementina) obrađenog visokim hidrostatskim tlakom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715256

Dorić M. Reološka i teksturna svojstva svježeg soka voća klementine (Citrus x clementina) obrađenog visokim hidrostatskim tlakom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 17.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715256

M. Dorić, "Reološka i teksturna svojstva svježeg soka voća klementine (Citrus x clementina) obrađenog visokim hidrostatskim tlakom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715256

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.