prikaz prve stranice dokumenta Funkcionalna svojstva keksa s bobičastim voćem
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Funkcionalna svojstva keksa s bobičastim voćem
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. urn:nbn:hr:159:408335

Molnar, Dunja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Molnar, D. (2013). Funkcionalna svojstva keksa s bobičastim voćem (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408335

Molnar, Dunja. "Funkcionalna svojstva keksa s bobičastim voćem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408335

Molnar, Dunja. "Funkcionalna svojstva keksa s bobičastim voćem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408335

Molnar, D. (2013). 'Funkcionalna svojstva keksa s bobičastim voćem', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408335

Molnar D. Funkcionalna svojstva keksa s bobičastim voćem [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408335

D. Molnar, "Funkcionalna svojstva keksa s bobičastim voćem", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408335

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.