prikaz prve stranice dokumenta Kvaliteta i zdravstvena ispravnost domaćih istarskih i slavonskih trajnih kobasica
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Kvaliteta i zdravstvena ispravnost domaćih istarskih i slavonskih trajnih kobasica
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. urn:nbn:hr:159:038010

Janči, Sanela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Janči, S. (2013). Kvaliteta i zdravstvena ispravnost domaćih istarskih i slavonskih trajnih kobasica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038010

Janči, Sanela. "Kvaliteta i zdravstvena ispravnost domaćih istarskih i slavonskih trajnih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038010

Janči, Sanela. "Kvaliteta i zdravstvena ispravnost domaćih istarskih i slavonskih trajnih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038010

Janči, S. (2013). 'Kvaliteta i zdravstvena ispravnost domaćih istarskih i slavonskih trajnih kobasica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038010

Janči S. Kvaliteta i zdravstvena ispravnost domaćih istarskih i slavonskih trajnih kobasica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038010

S. Janči, "Kvaliteta i zdravstvena ispravnost domaćih istarskih i slavonskih trajnih kobasica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038010

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.