prikaz prve stranice dokumenta Asimilacija kolesterola i prebiotičkih supstrata s odabranim probiotičkim sojevima bakterija mliječne kiseline
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Asimilacija kolesterola i prebiotičkih supstrata s odabranim probiotičkim sojevima bakterija mliječne kiseline
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. urn:nbn:hr:159:281506

Jurišić, Ivona
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Jurišić, I. (2012). Asimilacija kolesterola i prebiotičkih supstrata s odabranim probiotičkim sojevima bakterija mliječne kiseline (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:281506

Jurišić, Ivona. "Asimilacija kolesterola i prebiotičkih supstrata s odabranim probiotičkim sojevima bakterija mliječne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:281506

Jurišić, Ivona. "Asimilacija kolesterola i prebiotičkih supstrata s odabranim probiotičkim sojevima bakterija mliječne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:281506

Jurišić, I. (2012). 'Asimilacija kolesterola i prebiotičkih supstrata s odabranim probiotičkim sojevima bakterija mliječne kiseline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:281506

Jurišić I. Asimilacija kolesterola i prebiotičkih supstrata s odabranim probiotičkim sojevima bakterija mliječne kiseline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:281506

I. Jurišić, "Asimilacija kolesterola i prebiotičkih supstrata s odabranim probiotičkim sojevima bakterija mliječne kiseline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:281506

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.