završni rad
Fermentacija kozjeg, pirovog i sojinog mlijeka s dodatkom vanilije nacijepljenih kefirnim zrncima
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. urn:nbn:hr:159:234885

Kovačina, Antonela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Kovačina, A. (2016). Fermentacija kozjeg, pirovog i sojinog mlijeka s dodatkom vanilije nacijepljenih kefirnim zrncima (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234885

Kovačina, Antonela. "Fermentacija kozjeg, pirovog i sojinog mlijeka s dodatkom vanilije nacijepljenih kefirnim zrncima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234885

Kovačina, Antonela. "Fermentacija kozjeg, pirovog i sojinog mlijeka s dodatkom vanilije nacijepljenih kefirnim zrncima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234885

Kovačina, A. (2016). 'Fermentacija kozjeg, pirovog i sojinog mlijeka s dodatkom vanilije nacijepljenih kefirnim zrncima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234885

Kovačina A. Fermentacija kozjeg, pirovog i sojinog mlijeka s dodatkom vanilije nacijepljenih kefirnim zrncima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234885

A. Kovačina, "Fermentacija kozjeg, pirovog i sojinog mlijeka s dodatkom vanilije nacijepljenih kefirnim zrncima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234885

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.