prikaz prve stranice dokumenta Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. urn:nbn:hr:159:771734

Crnko, Sandra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Crnko, S. (2012). Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734

Crnko, Sandra. "Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734

Crnko, Sandra. "Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734

Crnko, S. (2012). 'Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734

Crnko S. Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734

S. Crnko, "Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.