prikaz prve stranice dokumenta Ponovljivost upitnika za kvantitativnu procjenu učestalosti konzumiranja hrane (FFQ)
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Ponovljivost upitnika za kvantitativnu procjenu učestalosti konzumiranja hrane (FFQ)
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. urn:nbn:hr:159:447986

Šivak, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Šivak, I. (2011). Ponovljivost upitnika za kvantitativnu procjenu učestalosti konzumiranja hrane (FFQ) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447986

Šivak, Ivana. "Ponovljivost upitnika za kvantitativnu procjenu učestalosti konzumiranja hrane (FFQ)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447986

Šivak, Ivana. "Ponovljivost upitnika za kvantitativnu procjenu učestalosti konzumiranja hrane (FFQ)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447986

Šivak, I. (2011). 'Ponovljivost upitnika za kvantitativnu procjenu učestalosti konzumiranja hrane (FFQ)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447986

Šivak I. Ponovljivost upitnika za kvantitativnu procjenu učestalosti konzumiranja hrane (FFQ) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 25.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447986

I. Šivak, "Ponovljivost upitnika za kvantitativnu procjenu učestalosti konzumiranja hrane (FFQ)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447986

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.