prikaz prve stranice dokumenta Probiotička svojstva autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Probiotička svojstva autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. urn:nbn:hr:159:396626

Kučko, Sandra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Kučko, S. (2010). Probiotička svojstva autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396626

Kučko, Sandra. "Probiotička svojstva autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396626

Kučko, Sandra. "Probiotička svojstva autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396626

Kučko, S. (2010). 'Probiotička svojstva autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396626

Kučko S. Probiotička svojstva autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396626

S. Kučko, "Probiotička svojstva autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396626

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.