prikaz prve stranice dokumenta Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. urn:nbn:hr:159:776150

Kostanjski, Valentina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Kostanjski, V. (2010). Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150

Kostanjski, Valentina. "Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150

Kostanjski, Valentina. "Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150

Kostanjski, V. (2010). 'Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150

Kostanjski V. Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150

V. Kostanjski, "Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.