prikaz prve stranice dokumenta In vivo istraživanja sinbiotičkog učinka odabranih bakterija mliječne kiseline
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
In vivo istraživanja sinbiotičkog učinka odabranih bakterija mliječne kiseline
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. urn:nbn:hr:159:646653

Friganović, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Friganović, I. (2007). In vivo istraživanja sinbiotičkog učinka odabranih bakterija mliječne kiseline (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:646653

Friganović, Ivana. "In vivo istraživanja sinbiotičkog učinka odabranih bakterija mliječne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:646653

Friganović, Ivana. "In vivo istraživanja sinbiotičkog učinka odabranih bakterija mliječne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:646653

Friganović, I. (2007). 'In vivo istraživanja sinbiotičkog učinka odabranih bakterija mliječne kiseline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:646653

Friganović I. In vivo istraživanja sinbiotičkog učinka odabranih bakterija mliječne kiseline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:646653

I. Friganović, "In vivo istraživanja sinbiotičkog učinka odabranih bakterija mliječne kiseline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:646653

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.