prikaz prve stranice dokumenta Primjena unaprijeđene metode ubrizgavanja u protok za određivanje polifenola u namirnicama
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Primjena unaprijeđene metode ubrizgavanja u protok za određivanje polifenola u namirnicama
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. urn:nbn:hr:159:246642

Berend, Suzana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za opću i anorgansku kemiju i elektroanalizu

Citirajte ovaj rad

Berend, S. (2006). Primjena unaprijeđene metode ubrizgavanja u protok za određivanje polifenola u namirnicama (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246642

Berend, Suzana. "Primjena unaprijeđene metode ubrizgavanja u protok za određivanje polifenola u namirnicama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246642

Berend, Suzana. "Primjena unaprijeđene metode ubrizgavanja u protok za određivanje polifenola u namirnicama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246642

Berend, S. (2006). 'Primjena unaprijeđene metode ubrizgavanja u protok za određivanje polifenola u namirnicama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246642

Berend S. Primjena unaprijeđene metode ubrizgavanja u protok za određivanje polifenola u namirnicama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246642

S. Berend, "Primjena unaprijeđene metode ubrizgavanja u protok za određivanje polifenola u namirnicama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246642

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.