prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na promjenu teksture i boje različitih sorti jabuka
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na promjenu teksture i boje različitih sorti jabuka
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:923485

Komušar, Leonarda
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehnološke operacije

Citirajte ovaj rad

Komušar, L. (2017). Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na promjenu teksture i boje različitih sorti jabuka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923485

Komušar, Leonarda. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na promjenu teksture i boje različitih sorti jabuka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923485

Komušar, Leonarda. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na promjenu teksture i boje različitih sorti jabuka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923485

Komušar, L. (2017). 'Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na promjenu teksture i boje različitih sorti jabuka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923485

Komušar L. Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na promjenu teksture i boje različitih sorti jabuka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923485

L. Komušar, "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na promjenu teksture i boje različitih sorti jabuka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923485

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.