prikaz prve stranice dokumenta Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u različitim djelovima šljive
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u različitim djelovima šljive
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. urn:nbn:hr:159:125156

Ostrman, Monika
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Ostrman, M. (2014). Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u različitim djelovima šljive (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125156

Ostrman, Monika. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u različitim djelovima šljive." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125156

Ostrman, Monika. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u različitim djelovima šljive." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125156

Ostrman, M. (2014). 'Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u različitim djelovima šljive', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125156

Ostrman M. Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u različitim djelovima šljive [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125156

M. Ostrman, "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u različitim djelovima šljive", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125156

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.