prikaz prve stranice dokumenta Primjena različitih metoda ekstrakcija bioaktivnih komponenata prisutnih u cvatu lipe
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Primjena različitih metoda ekstrakcija bioaktivnih komponenata prisutnih u cvatu lipe
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. urn:nbn:hr:159:495282

Borovnica, Arijana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za organsku kemiju

Citirajte ovaj rad

Borovnica, A. (2015). Primjena različitih metoda ekstrakcija bioaktivnih komponenata prisutnih u cvatu lipe (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495282

Borovnica, Arijana. "Primjena različitih metoda ekstrakcija bioaktivnih komponenata prisutnih u cvatu lipe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495282

Borovnica, Arijana. "Primjena različitih metoda ekstrakcija bioaktivnih komponenata prisutnih u cvatu lipe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495282

Borovnica, A. (2015). 'Primjena različitih metoda ekstrakcija bioaktivnih komponenata prisutnih u cvatu lipe', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495282

Borovnica A. Primjena različitih metoda ekstrakcija bioaktivnih komponenata prisutnih u cvatu lipe [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495282

A. Borovnica, "Primjena različitih metoda ekstrakcija bioaktivnih komponenata prisutnih u cvatu lipe", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495282

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.