prikaz prve stranice dokumenta Sigurnost upotrebe aspartama u prehrani
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Sigurnost upotrebe aspartama u prehrani
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. urn:nbn:hr:159:736740

Čagalj, Mia
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za toksikologiju

Citirajte ovaj rad

Čagalj, M. (2013). Sigurnost upotrebe aspartama u prehrani (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736740

Čagalj, Mia. "Sigurnost upotrebe aspartama u prehrani." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736740

Čagalj, Mia. "Sigurnost upotrebe aspartama u prehrani." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736740

Čagalj, M. (2013). 'Sigurnost upotrebe aspartama u prehrani', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736740

Čagalj M. Sigurnost upotrebe aspartama u prehrani [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 23.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736740

M. Čagalj, "Sigurnost upotrebe aspartama u prehrani", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736740

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.