prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj procesa proizvodnje na udjel policikličnih aromatskih uglijikovodika u bučinom ulju
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj procesa proizvodnje na udjel policikličnih aromatskih uglijikovodika u bučinom ulju
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. urn:nbn:hr:159:613165

Plodinec, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Kabinet za tehnološko projektiranje

Citirajte ovaj rad

Plodinec, A. (2013). Utjecaj procesa proizvodnje na udjel policikličnih aromatskih uglijikovodika u bučinom ulju (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613165

Plodinec, Ana. "Utjecaj procesa proizvodnje na udjel policikličnih aromatskih uglijikovodika u bučinom ulju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613165

Plodinec, Ana. "Utjecaj procesa proizvodnje na udjel policikličnih aromatskih uglijikovodika u bučinom ulju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613165

Plodinec, A. (2013). 'Utjecaj procesa proizvodnje na udjel policikličnih aromatskih uglijikovodika u bučinom ulju', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613165

Plodinec A. Utjecaj procesa proizvodnje na udjel policikličnih aromatskih uglijikovodika u bučinom ulju [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613165

A. Plodinec, "Utjecaj procesa proizvodnje na udjel policikličnih aromatskih uglijikovodika u bučinom ulju", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613165

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.