prikaz prve stranice dokumenta Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. urn:nbn:hr:159:839637

Bliznac, Marica
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za opću i anorgansku kemiju i elektroanalizu

Citirajte ovaj rad

Bliznac, M. (2013). Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637

Bliznac, Marica. "Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637

Bliznac, Marica. "Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637

Bliznac, M. (2013). 'Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637

Bliznac M. Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637

M. Bliznac, "Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.