završni rad
Proizvodnja cerićkog ozimog češnjaka na poljoprivrednom gospodarstvu Maletić u Bršadinu
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2017. urn:nbn:hr:151:307094

Maletić, Đorđe
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Maletić, Đ. (2017). Proizvodnja cerićkog ozimog češnjaka na poljoprivrednom gospodarstvu Maletić u Bršadinu (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:307094

Maletić, Đorđe. "Proizvodnja cerićkog ozimog češnjaka na poljoprivrednom gospodarstvu Maletić u Bršadinu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:307094

Maletić, Đorđe. "Proizvodnja cerićkog ozimog češnjaka na poljoprivrednom gospodarstvu Maletić u Bršadinu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:307094

Maletić, Đ. (2017). 'Proizvodnja cerićkog ozimog češnjaka na poljoprivrednom gospodarstvu Maletić u Bršadinu', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:307094

Maletić Đ. Proizvodnja cerićkog ozimog češnjaka na poljoprivrednom gospodarstvu Maletić u Bršadinu [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:307094

Đ. Maletić, "Proizvodnja cerićkog ozimog češnjaka na poljoprivrednom gospodarstvu Maletić u Bršadinu", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:307094

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.