diplomski rad
Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na prinos i komponente prinosa soje
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2018. urn:nbn:hr:151:951722

Topolovec, Tomislav
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Zaštitu bilja

Citirajte ovaj rad

Topolovec, T. (2018). Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na prinos i komponente prinosa soje (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:951722

Topolovec, Tomislav. "Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na prinos i komponente prinosa soje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:951722

Topolovec, Tomislav. "Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na prinos i komponente prinosa soje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:951722

Topolovec, T. (2018). 'Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na prinos i komponente prinosa soje', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:951722

Topolovec T. Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na prinos i komponente prinosa soje [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:951722

T. Topolovec, "Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na prinos i komponente prinosa soje", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:951722

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.