završni rad
TEHNOLOŠKI ČINITELJI I EKONOMSKI POKAZATELJI PROIZVODNJE PŠENICE NA OBITELJSKOM GOSPODARSTVU
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2014. urn:nbn:hr:151:267769

Ilić, Kristijan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za bioekonomiju i ruralni razvoj

Citirajte ovaj rad

Ilić, K. (2014). TEHNOLOŠKI ČINITELJI I EKONOMSKI POKAZATELJI PROIZVODNJE PŠENICE NA OBITELJSKOM GOSPODARSTVU (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:267769

Ilić, Kristijan. "TEHNOLOŠKI ČINITELJI I EKONOMSKI POKAZATELJI PROIZVODNJE PŠENICE NA OBITELJSKOM GOSPODARSTVU." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:267769

Ilić, Kristijan. "TEHNOLOŠKI ČINITELJI I EKONOMSKI POKAZATELJI PROIZVODNJE PŠENICE NA OBITELJSKOM GOSPODARSTVU." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:267769

Ilić, K. (2014). 'TEHNOLOŠKI ČINITELJI I EKONOMSKI POKAZATELJI PROIZVODNJE PŠENICE NA OBITELJSKOM GOSPODARSTVU', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:267769

Ilić K. TEHNOLOŠKI ČINITELJI I EKONOMSKI POKAZATELJI PROIZVODNJE PŠENICE NA OBITELJSKOM GOSPODARSTVU [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2014 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:267769

K. Ilić, "TEHNOLOŠKI ČINITELJI I EKONOMSKI POKAZATELJI PROIZVODNJE PŠENICE NA OBITELJSKOM GOSPODARSTVU", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:267769

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.