završni rad
Utjecaj različitog sklopa na komponente prinosa krastavca (Cucumis sativus L.)
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2017. urn:nbn:hr:151:626893

Ninković, Mihael
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Ninković, M. (2017). Utjecaj različitog sklopa na komponente prinosa krastavca (Cucumis sativus L.) (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:626893

Ninković, Mihael. "Utjecaj različitog sklopa na komponente prinosa krastavca (Cucumis sativus L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:626893

Ninković, Mihael. "Utjecaj različitog sklopa na komponente prinosa krastavca (Cucumis sativus L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:626893

Ninković, M. (2017). 'Utjecaj različitog sklopa na komponente prinosa krastavca (Cucumis sativus L.)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:626893

Ninković M. Utjecaj različitog sklopa na komponente prinosa krastavca (Cucumis sativus L.) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:626893

M. Ninković, "Utjecaj različitog sklopa na komponente prinosa krastavca (Cucumis sativus L.)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:626893

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.