završni rad
Tehnologija proizvodnje pilećeg mesa

Mirta Krajpl (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Specijalnu zootehniku
Citirajte ovaj rad...

Krajpl, M. (2017). Tehnologija proizvodnje pilećeg mesa (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:638275

Krajpl, Mirta. "Tehnologija proizvodnje pilećeg mesa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:638275

Krajpl, Mirta. "Tehnologija proizvodnje pilećeg mesa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:638275

Krajpl, M. (2017). 'Tehnologija proizvodnje pilećeg mesa', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 26.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:638275

Krajpl M. Tehnologija proizvodnje pilećeg mesa [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 26.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:638275

M. Krajpl, "Tehnologija proizvodnje pilećeg mesa", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:638275