završni rad
Perspektive proizvodnje svinjskog mesa u Hrvatskoj

Toni Kiralj (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Specijalnu zootehniku
Citirajte ovaj rad...

Kiralj, T. (2017). Perspektive proizvodnje svinjskog mesa u Hrvatskoj (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:746939

Kiralj, Toni. "Perspektive proizvodnje svinjskog mesa u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:746939

Kiralj, Toni. "Perspektive proizvodnje svinjskog mesa u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:746939

Kiralj, T. (2017). 'Perspektive proizvodnje svinjskog mesa u Hrvatskoj', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:746939

Kiralj T. Perspektive proizvodnje svinjskog mesa u Hrvatskoj [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 18.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:746939

T. Kiralj, "Perspektive proizvodnje svinjskog mesa u Hrvatskoj", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:746939