završni rad
Alelopatski utjecaj vodenih ekstrakata lavandina (Lavandula x intermedia)

Marijana Živković (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Zaštitu bilja
Citirajte ovaj rad...

Živković, M. (2017). Alelopatski utjecaj vodenih ekstrakata lavandina (Lavandula x intermedia) (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:900490

Živković, Marijana. "Alelopatski utjecaj vodenih ekstrakata lavandina (Lavandula x intermedia)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:900490

Živković, Marijana. "Alelopatski utjecaj vodenih ekstrakata lavandina (Lavandula x intermedia)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:900490

Živković, M. (2017). 'Alelopatski utjecaj vodenih ekstrakata lavandina (Lavandula x intermedia)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 26.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:900490

Živković M. Alelopatski utjecaj vodenih ekstrakata lavandina (Lavandula x intermedia) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 26.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:900490

M. Živković, "Alelopatski utjecaj vodenih ekstrakata lavandina (Lavandula x intermedia)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:900490