završni rad
Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja krastavca
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2017. urn:nbn:hr:151:587073

Lošonski, Antonija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Lošonski, A. (2017). Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja krastavca (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:587073

Lošonski, Antonija. "Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja krastavca." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:587073

Lošonski, Antonija. "Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja krastavca." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:587073

Lošonski, A. (2017). 'Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja krastavca', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:587073

Lošonski A. Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja krastavca [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:587073

A. Lošonski, "Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja krastavca", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:587073

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.