završni rad
METODE IZOLACIJE DNA ZA LJEKOVITO I AROMATIČNO BILJE

Matej Kurilj (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Bilinogojstvo
Citirajte ovaj rad...

Kurilj, M. (2016). METODE IZOLACIJE DNA ZA LJEKOVITO I AROMATIČNO BILJE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:803561

Kurilj, Matej. "METODE IZOLACIJE DNA ZA LJEKOVITO I AROMATIČNO BILJE." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:803561

Kurilj, Matej. "METODE IZOLACIJE DNA ZA LJEKOVITO I AROMATIČNO BILJE." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:803561

Kurilj, M. (2016). 'METODE IZOLACIJE DNA ZA LJEKOVITO I AROMATIČNO BILJE', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 24.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:803561

Kurilj M. METODE IZOLACIJE DNA ZA LJEKOVITO I AROMATIČNO BILJE [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 24.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:803561

M. Kurilj, "METODE IZOLACIJE DNA ZA LJEKOVITO I AROMATIČNO BILJE", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:803561