završni rad
Analiza tehnološko-ekonomskih činitelja proizvodnje šljiva na OPG Marijan Cako

Lucija Cako (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Agroekonomiku
Citirajte ovaj rad...

Cako, L. (2018). Analiza tehnološko-ekonomskih činitelja proizvodnje šljiva na OPG Marijan Cako (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:222891

Cako, Lucija. "Analiza tehnološko-ekonomskih činitelja proizvodnje šljiva na OPG Marijan Cako." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:222891

Cako, Lucija. "Analiza tehnološko-ekonomskih činitelja proizvodnje šljiva na OPG Marijan Cako." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:222891

Cako, L. (2018). 'Analiza tehnološko-ekonomskih činitelja proizvodnje šljiva na OPG Marijan Cako', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 21.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:222891

Cako L. Analiza tehnološko-ekonomskih činitelja proizvodnje šljiva na OPG Marijan Cako [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 21.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:222891

L. Cako, "Analiza tehnološko-ekonomskih činitelja proizvodnje šljiva na OPG Marijan Cako", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:222891