diplomski rad
Utjecaj imobilizacije stanica kvasca na prisutnost biogenih amina u pjenušavim vinima vinogorja Kutjevo proizvedenim različitim postupcima sekundarne fermentacije

Stjepan Sablek (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Bilinogojstvo
Citirajte ovaj rad...

Sablek, S. (2018). Utjecaj imobilizacije stanica kvasca na prisutnost biogenih amina u pjenušavim vinima vinogorja Kutjevo proizvedenim različitim postupcima sekundarne fermentacije (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:884188

Sablek, Stjepan. "Utjecaj imobilizacije stanica kvasca na prisutnost biogenih amina u pjenušavim vinima vinogorja Kutjevo proizvedenim različitim postupcima sekundarne fermentacije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:884188

Sablek, Stjepan. "Utjecaj imobilizacije stanica kvasca na prisutnost biogenih amina u pjenušavim vinima vinogorja Kutjevo proizvedenim različitim postupcima sekundarne fermentacije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:884188

Sablek, S. (2018). 'Utjecaj imobilizacije stanica kvasca na prisutnost biogenih amina u pjenušavim vinima vinogorja Kutjevo proizvedenim različitim postupcima sekundarne fermentacije', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 25.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:884188

Sablek S. Utjecaj imobilizacije stanica kvasca na prisutnost biogenih amina u pjenušavim vinima vinogorja Kutjevo proizvedenim različitim postupcima sekundarne fermentacije [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 25.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:884188

S. Sablek, "Utjecaj imobilizacije stanica kvasca na prisutnost biogenih amina u pjenušavim vinima vinogorja Kutjevo proizvedenim različitim postupcima sekundarne fermentacije", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:884188