diplomski rad
Utjecaj uklanjanja zaperaka na kakvoću mošta kultivara Pinot sivi (Vitis vinifera, L.)
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2014. urn:nbn:hr:151:616600

Doležal, Goran
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Doležal, G. (2014). Utjecaj uklanjanja zaperaka na kakvoću mošta kultivara Pinot sivi (Vitis vinifera, L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:616600

Doležal, Goran. "Utjecaj uklanjanja zaperaka na kakvoću mošta kultivara Pinot sivi (Vitis vinifera, L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:616600

Doležal, Goran. "Utjecaj uklanjanja zaperaka na kakvoću mošta kultivara Pinot sivi (Vitis vinifera, L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:616600

Doležal, G. (2014). 'Utjecaj uklanjanja zaperaka na kakvoću mošta kultivara Pinot sivi (Vitis vinifera, L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:616600

Doležal G. Utjecaj uklanjanja zaperaka na kakvoću mošta kultivara Pinot sivi (Vitis vinifera, L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2014 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:616600

G. Doležal, "Utjecaj uklanjanja zaperaka na kakvoću mošta kultivara Pinot sivi (Vitis vinifera, L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:616600

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.