diplomski rad
Procjena alelopatskog učinka vrste Aloe vera (L.) Burm. F. na salatu, rukolu i radič
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2016. urn:nbn:hr:151:587998

Rogić, Manuela
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za agroekologiju i zaštitu okoliša

Citirajte ovaj rad

Rogić, M. (2016). Procjena alelopatskog učinka vrste Aloe vera (L.) Burm. F. na salatu, rukolu i radič (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:587998

Rogić, Manuela. "Procjena alelopatskog učinka vrste Aloe vera (L.) Burm. F. na salatu, rukolu i radič." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:587998

Rogić, Manuela. "Procjena alelopatskog učinka vrste Aloe vera (L.) Burm. F. na salatu, rukolu i radič." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:587998

Rogić, M. (2016). 'Procjena alelopatskog učinka vrste Aloe vera (L.) Burm. F. na salatu, rukolu i radič', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:587998

Rogić M. Procjena alelopatskog učinka vrste Aloe vera (L.) Burm. F. na salatu, rukolu i radič [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:587998

M. Rogić, "Procjena alelopatskog učinka vrste Aloe vera (L.) Burm. F. na salatu, rukolu i radič", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:587998

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.