diplomski rad
Klijavost sjemena i svojstva klijanaca trava Festuca sp. na različitim temperaturama
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2016. urn:nbn:hr:151:511316

Mandić, Andreja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Mandić, A. (2016). Klijavost sjemena i svojstva klijanaca trava Festuca sp. na različitim temperaturama (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:511316

Mandić, Andreja. "Klijavost sjemena i svojstva klijanaca trava Festuca sp. na različitim temperaturama." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:511316

Mandić, Andreja. "Klijavost sjemena i svojstva klijanaca trava Festuca sp. na različitim temperaturama." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:511316

Mandić, A. (2016). 'Klijavost sjemena i svojstva klijanaca trava Festuca sp. na različitim temperaturama', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:511316

Mandić A. Klijavost sjemena i svojstva klijanaca trava Festuca sp. na različitim temperaturama [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:511316

A. Mandić, "Klijavost sjemena i svojstva klijanaca trava Festuca sp. na različitim temperaturama", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:511316

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.