diplomski rad
PRINOS I KVALITETA VOLUMINOZNE KRME RAZNIH OZIMIH SMJESA ŽITARICA I MAHUNARKI
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2016. urn:nbn:hr:151:423366

Milošević, Anja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Milošević, A. (2016). PRINOS I KVALITETA VOLUMINOZNE KRME RAZNIH OZIMIH SMJESA ŽITARICA I MAHUNARKI (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:423366

Milošević, Anja. "PRINOS I KVALITETA VOLUMINOZNE KRME RAZNIH OZIMIH SMJESA ŽITARICA I MAHUNARKI." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:423366

Milošević, Anja. "PRINOS I KVALITETA VOLUMINOZNE KRME RAZNIH OZIMIH SMJESA ŽITARICA I MAHUNARKI." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:423366

Milošević, A. (2016). 'PRINOS I KVALITETA VOLUMINOZNE KRME RAZNIH OZIMIH SMJESA ŽITARICA I MAHUNARKI', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:423366

Milošević A. PRINOS I KVALITETA VOLUMINOZNE KRME RAZNIH OZIMIH SMJESA ŽITARICA I MAHUNARKI [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:423366

A. Milošević, "PRINOS I KVALITETA VOLUMINOZNE KRME RAZNIH OZIMIH SMJESA ŽITARICA I MAHUNARKI", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:423366

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.