diplomski rad
Antioksidativna aktivnost komine masline u modelu mesa
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. urn:nbn:hr:163:388357

Vuletić, Mara
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za kemiju prehrane

Citirajte ovaj rad

Vuletić, M. (2018). Antioksidativna aktivnost komine masline u modelu mesa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:388357

Vuletić, Mara. "Antioksidativna aktivnost komine masline u modelu mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:388357

Vuletić, Mara. "Antioksidativna aktivnost komine masline u modelu mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:388357

Vuletić, M. (2018). 'Antioksidativna aktivnost komine masline u modelu mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:388357

Vuletić M. Antioksidativna aktivnost komine masline u modelu mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2018 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:388357

M. Vuletić, "Antioksidativna aktivnost komine masline u modelu mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:388357

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.