diplomski rad
Antioksidativna aktivnost komine masline u modelu mesa

Mara Vuletić (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za kemiju prehrane
Citirajte ovaj rad...

Vuletić, M. (2018). Antioksidativna aktivnost komine masline u modelu mesa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:388357

Vuletić, Mara. "Antioksidativna aktivnost komine masline u modelu mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:388357

Vuletić, Mara. "Antioksidativna aktivnost komine masline u modelu mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:388357

Vuletić, M. (2018). 'Antioksidativna aktivnost komine masline u modelu mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 22.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:388357

Vuletić M. Antioksidativna aktivnost komine masline u modelu mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2018 [pristupljeno 22.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:388357

M. Vuletić, "Antioksidativna aktivnost komine masline u modelu mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:388357