završni rad
Važnost uzgoja algi kao izvor hrane u budućnosti

Arta Alii (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Biološki odsjek
Citirajte ovaj rad...

Alii, A. (2015). Važnost uzgoja algi kao izvor hrane u budućnosti (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547777

Alii, Arta. "Važnost uzgoja algi kao izvor hrane u budućnosti." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547777

Alii, Arta. "Važnost uzgoja algi kao izvor hrane u budućnosti." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547777

Alii, A. (2015). 'Važnost uzgoja algi kao izvor hrane u budućnosti', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 17.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547777

Alii A. Važnost uzgoja algi kao izvor hrane u budućnosti [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2015 [pristupljeno 17.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547777

A. Alii, "Važnost uzgoja algi kao izvor hrane u budućnosti", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547777