završni rad
Primjena rekombinantne DNA tehnologije u proizvodnji hrane
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2011. urn:nbn:hr:217:367400

Pogačar, Vanina
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Biološki odsjek

Citirajte ovaj rad

Pogačar, V. (2011). Primjena rekombinantne DNA tehnologije u proizvodnji hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:367400

Pogačar, Vanina. "Primjena rekombinantne DNA tehnologije u proizvodnji hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:367400

Pogačar, Vanina. "Primjena rekombinantne DNA tehnologije u proizvodnji hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:367400

Pogačar, V. (2011). 'Primjena rekombinantne DNA tehnologije u proizvodnji hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:367400

Pogačar V. Primjena rekombinantne DNA tehnologije u proizvodnji hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2011 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:367400

V. Pogačar, "Primjena rekombinantne DNA tehnologije u proizvodnji hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:367400

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.